Ærtesuppe med bacon

Lørdagens aftensmad stod på lækker ærtesuppe med bacon og så er det ovenikøbet nemt at lave. Det smagte godt, men tror bestemt retten kommer mere til sin ret (om man så må sige) hvis man bruger friske ærter, det er bare desværre ikke en mulighed på denne årstid.
aertesuppeOpskrift:
ca 1 liter kyllinge boullion
600 g frosne ærter
1 løg
2-3 fed hvidløg
cremefin eller fløde
nogle skiver god kvalitets bacon

Løg og hvidløg svitses i en gryde i lidt olie, kyllingeboullion tilsættes og koger et par minutter, herefter tilsættes ærter og det koger yderligere 5-10 min. Det hele stavblendes (man kan evt tage lidt ærter fra som først kommes i efter suppen er blendet, hvis man gerne vil have hele ærter i). Tilsidst tilsættes cremefin eller fløde (alt efter temperament). Suppen serveres med bacon til at drysse i og noget godt groft brød. Denne portion er rigelig til 4 personer til hovedret vil jeg mene. Suppen kan også bruges som forret

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s